udvikling

Business Intelligence (BI) er et udtryk inden for softwareløsninger. Ordet dækker et bredt spektrum af softwareløsninger, som typisk trækker data ud af et eller flere kildesystemer, transformerer dem til noget enklere, og indsætter dem i en ny database eller struktur som er lettere for slutbrugere at anvende til rapportering og statistik. Et fællestræk er, at BI bruges til at skabe overblik over virksomhedens myriader af data. Værdien i business intelligence opstår således ved inddragelse af virksomhedens væsentlige data indenfor f.eks. økonomi, produktion, kundedatabaser, timeregistrering og løn.

Der benyttes værktøjer som software-applikationer og analysemetoder til indsamling og omdannelse af data til oplysninger, som muliggør fremtidige forretningsstrategier og beslutninger.(kilde: wikipedia)

Fourteen kan hjælpe dig med følgende:

  • Styring af krav-specifikation: vi hjælper dig med at afdække dit behov for BI, om hvilket områder i din virksomhed som kan have glæde af et BI system.
  • POC: ud fra din data-grundlag og behov, kan vi danne et POC som kan give et fingerpeg om det giver mening at lave et BI system, baseret på dine data.
  • Pilot: efter et succesfuld POC, kan vi tage det næste skridt og lave et Pilot som kan køre på live-data, vi kan også springe dette step over
  • Udvikling: her vil vi udvikle BI systemet baseret på vores velkendte ETL arkitektur.

Giv os et kald på 61667678,så kan vi gennemgå dit behov.